Vacker renovering med golvslipning i Göteborg

Det är lätt att bli ivrig när man bestämt sig för att renovera. Men det kan löna sig att överväga varje möjlighet. Nicklas gjorde det och bokade golvslipning till lägenheten i Göteborg.

Nicklas hade köpt ett renoveringsobjekt och hade redan innan bestämt sig för att riva ut allt och börja från början. Lyckligtvis hade han hjälp av en kompis som såg potentialen i vardagsrummets vackra fiskbensparkett. Nicklas var tveksam men gav med sig. Det skulle bli billigare än att köpa det golv han tänkt sig, så varför inte prova? Han kontaktade därför en firma som jobbade med golvslipning i Göteborg.

Proffsen förberedde för golvslipning

Då lägenheten var helt tom behövde de inte göra särskilt mycket för att förbereda innan firman som skulle göra golvslipningen kom på plats. De torkade av golvet, vilket egentligen inte var nödvändigt. Men det var ett bra sätt att se om det fanns några spikar någonstans eller om det fanns några hål. Tidsmässigt var det perfekt. Under de dagar det skulle ta att slipa och lacka golvet passade de på att måla sovrummet.

Några dagar senare var de klara. Nicklas hade förväntat sig att lägenheten skulle vara täckt med slipdamm och hade varit noga med att stänga dörren in till det nymålade rummet. När de nu kom tillbaka till lägenheten fanns det inget damm alls. Dessutom såg golvet nu helt fantastiskt ut. Nicklas gjorde en mental notering att han skulle bjuda ut kompisen på en god middag i slutet på veckan. Det var han väl värd. Mer om golvslipning hittar du här: golvslipninggöteborg.com