Vilka vi är

Vi är erfarna inom VVS och vi har genom åren sett hur tiderna förändrats – till det bättre, och till det sämre. Rent tekniskt så har allting blivit betydligt bättre. Det enda som blivit sämre är att privatpersoner idag tenderar att göra allting själv – utan några förkunskaper.

Det finns en klar korrelation mellan detta och mellan det faktum att vi idag ser avsevärt mycket fler vatten- och fuktskador i de svenska hemmen. Att renovera kräver kunskaper – att renovera exempelvis ett kök eller ett badrum kräver ren professionalism. Vi vill visa dig värdet av att anlita professionella hantverkare i samband med att det handlar om renovering i rum med vatten. Vi kommer även att visa dig tillfällen då du faktiskt kan klara dig bra på egen hand. Målet är att bredda kunskaperna om VVS och att ge dig som läsare en massa matnyttig information.

Vi ger dig fakta om VVS

Vi kommer att ge historiska tillbakablickar, men framförallt så kommer vi att befinna oss i nuet – med blicken mot framtiden. Hur fungerar solenergi? Stämmer det att bergvärme kan sänka de årliga kostnaderna för uppvärmning och energi med närmare 80%? Vilken värmepump är bäst – och hur hittar man rätt modell för den egna bostaden?

Målet är att ge dig allt det senaste inom energi och att hjälpa dig att göra rätt val – både för din plånbok och för vår miljö – i denna viktiga fråga. Vi kommer utöver detta även att ge alla tänkbara tips om allt från stambyten, relining, rörspolning, stopp i avlopp och hur man tar reda på om ventilationen verkligen håller måttet. Välkommen!