Proffsiga målare i Nacka

Visst låter det trevligt att man ska måla sovrummet i helgen? Man ser sig själv stå där med målarpenseln i hand och ett stort leende på läpparna. Något som en målare i Nacka skulle dementera.

Berit har lite tid över och funderar på hur hon bäst ska använda sin ledighet. Lotten faller på att ta tag i sovrumsrenoveringen. Egentligen är det ingen stor renovering, det är bara väggarna som ska få lite ny färg. Hon tar svängen förbi en färgbutik inne i Nacka på vägen hem från jobbet.

Vid kassan frågar kassören om hon har allt annat som behövs. Berit ser oförstående ut. Expediten börjar förklara när hon förstår att det är första gången Berit ska måla.

Målare i Nacka fixar jobbet

Plötsligt känner Berit hur luften går ur henne. Expeditens prat om spackel, maskeringstejp och annat har fått henne att förstå att det inte var så enkelt som hon tänkt. När hon sedan får höra att hon behöver måla flera lager med den ljusa färgen hon valt för att den nuvarande färgen är mörk – den kommer alltså att lysa igenom – känner hon att helgens målande nog inte kommer att bli av trots allt.

Expediten ser hennes besvikna min och berättar att hon kan hyra in målare från firman. De gör färdigt sovrummet snabbt. Dessutom kan hon använda sig av rot-avdraget som gör att själva jobbet blir billigare. Det blir de orden som får Berit att bestämma sig och överlåta projektet till dessa proffsiga målare i Nacka. Mer om måleri hittar du på denna sida: målareinacka.se