Hitta en skicklig målare på Kungsholmen

För dig som bor på Kungsholmen är det lätt att hitta ett bra och seriöst måleri när du ska förnya därhemma. Oavsett om det är ett tak eller dina köksväggar som ska målas så får du hjälp snabbt.

Vi blir glada av färg, och ibland vill man byta. Har man haft gröna väggar vill man ha vita, och kanske vill man ha ännu fler förändringar. I gamla hus finns det ofta målade köksluckor, och bara att få dem omlackerade är ett stort lyft. Man slipper allt som är gammalt och avskavt och får en helt ny känsla för sitt kök. Ett gulnat tak behöver också lite fräsch färg. Sedan kan man byta köksgardiner, så är det nästan som en liten renovering.

Med måleri blir det som nytt

Vill man satsa lite extra kan man måla om i hela huset. Om man vill kombinera med nya fondtapeter eller rentav mosaik eller kakel, blir förändringen mycket stor. Med hjälp av skickliga hantverkare på ett måleri på Kungsholmen kan du förverkliga dina idéer när det gäller all ommålning.

Man brukar säga att omväxling förnöjer, och har man haft mycket vitt och grått i hemmet under lång tid, kanske man vill återgå till en lite mer färgstark inredning. Har man haft mycket orange eller mörkblått, kan det vara spännande att få en helt vit yta. Kanske gillar du alltid samma bleka pastellnyanser, och då behåller du förstås det. Med ommålning får man en helt ny och fräsch yta, även om man väljer samma nyans igen.