Stamspolning sker kontinuerligt i Stockholm

Stamspolning i Stockholm är något som behövs då och då. Det finns många gamla byggnader som har ett gammalt rörsystem med behov av en hel del rensning.

När en byggnad är gammal finns det stor risk att behovet av stamspolning är mycket större än när en byggnad är helt nybyggd. Har du en gammal byggnad som du förfogar över är det därför viktigt att göra rent i rören med jämna mellanrum. Det är en sådan åtgärd som kan komma att förlänga hela systemets livslängd med flera år. Det blir då en ekonomisk vinst.

Vid en stamspolning använder man bara vanligt varmt vatten. Detta vatten förs in i rören med ett rejält tryck. På så sätt kan trycket och det varma vattnet lösa upp en hel del avlagringar som fastnat i rören under årens lopp. Dessa avlagringar följer med vattnet ur i det fria och så är det fritt fram att spola vatten i avloppen utan rädsla för att det fastnar där.

Stamspolning i Stockholm hindrar inte användandet av toalett

När man utför en stamspolning i Stockholm är det inget som hindrar att man samtidigt använder de delar av ett hus som är kopplat till vattenledningar och avlopp. Det går alldeles utmärkt att gå på toaletten, ställa sig i duschen eller ligga i sitt badkar och njuta en stund. Endast vid specifika tillfällen kan det innebära att man behöver göra ett uppehåll.

Skulle det vara så att man inte kan använda köket eller badrum så kommer det att meddelas. Antingen får du ett mail eller ett sms. Det är det vanliga sättet att meddela sådana saker. Utöver det sitter det lappar i din uppgång och det kan till och med hända att du får en lapp i din brevlåda. När det gäller så viktiga saker behöver man vara noga med att informationen når fram.