Många val vid en badrumsrenovering i Stockholm

Det gäller att hitta sin stil när man ska utföra en badrumsrenovering i Stockholm. Få badrummet att passa familjens livsstil och hemmets övriga estetik.

Den som ska utföra en badrumsrenovering i Stockholm står inför många val. Det är inte alltid helt lätt att bestämma sig för vilken linje man ska gå på och vilken stil badrummet ska få. För att komma till ett beslut är det viktigt att veta vilka kvaliteter badrummet behöver ha för att passa de boende i hemmet.

Har man små barn hemma kan ett badkar vara att föredra i badrummet. Många barn älskar att bada och hoppar glatt ner i badkaret varje dag. Väljer man dessutom ett stort badkar kan det finnas gott om plats att rengöra hela familjen på en och samma gång. Praktiskt och tidsbesparande för en stor familj.

En klassisk badrumsrenovering

Uppskattar man klassisk form kan det vara klokt att väva in detta i sin badrumsrenovering i Stockholm. Vita kakelplattor och golv i marmor andas tidlöshet och håller sig modernt år efter år. Vill man sticka ut lite kan en fog i en kontrasterande färg ge ett lite mer rustikt uttryck och bidra till en fin detalj på väggarna.

Självklart går det även att få till en bra badrumsrenovering på en tajt budget. Att enbart välja att kakla bakom dusch eller badkar kan spara många tusenlappar. Plastmatta på golvet är även det betydligt billigare än stengolv och för att dra ner priset på wc-stol och handfat kan dessa införskaffas på begagnatmarknaden.

Läs mer om badrumsrenovering på stockholmsbadrumsrenovering.se.

Publicerat den
Kategoriserat som Bygg