Rörmokare i Solna – en trygg hantverkare

Om du anlitar en rörmokare i Solna, kan du känna dig trygg med att installation av vatten och avlopp blir utfört av en yrkesman med erfarenhet och utbildning.

Den som sysslar med rörmokeri har ett gediget yrke. En rörmokare utför sitt arbete utan att göra så mycket väsen av sig. Trasiga rör, kranar och proppar fixas och när rörmokaren lämnar arbetsplatsen har han gjort rent och snyggt efter sig. Men en utbildad rörmokare har många strängar på sin lyra. Han eller hon kan installera värmepumpar och golvvärme och mycket annat inom VVS-området.

Kan man inte som en duktig hemmafixare dra in ledningar för vatten och avlopp? Nej, det är absolut inte att rekommendera. Det är dessutom olagligt! En installation som gjorts av någon som inte är behörig, kan ge stora skador som vattenläckage och annat. Till råga på allt elände kommer ett försäkringsbolag inte att betala ut någon skadeersättning.

En rörmokare i Solna och renovering

Att köpa ett äldre hus med renoveringsbehov kan ses som en utmaning. Men när renoveringen är klar kan ett drömhus stå på plats. Claes och Elin har köpt ett sådant hus strax norr om Stockholm. I huset finns åtskilligt att åtgärda. Det gamla värmesystemet med oljepanna i källaren ska rivas ut. Paret vill leva miljövänligt och fossilfritt och en värmepump med jordvärmeslinga ska installeras.

Claes frågar sin svärfar till råds om hur han ska klara av alla reparationer och ombyggnader. “Tveka inte – ring en rörmokare i Solna” får han till svar. Som alltid har svärfar rätt. Firmans rörmokare kan inte bara riva ut gamla ledningsdragningar. Dessutom kan de installera värmepumpen och ställa in rätt temperatur för såväl befintliga radiatorer som till ett nytt värmegolv. Firman tar på sig totalansvar för projektet och samordnar dessutom sina arbeten med en elfirma, som för övrigt installerar solceller på taket.