Renovering i Göteborg innefattar golvslipning

Din renovering är inte helt komplett om du låter parkettgolvet vara repigt eller om ditt furugolv är slitet och fläckigt. Ge ditt hem i Göteborg ett lyft med professionell golvslipning.

Man kan inte låta bli att titta på golvet. Slitna golv drar ner helhetsintrycket precis som smutsiga fönster. Efter år av slitage får trägolven märken och repor, och det är helt naturligt.
Anlita därför en kompetent golvslipare och ge dina gamla, gedigna och fina trägolv ett nytt liv och ny lyster. Trägolv är ett naturnära material och du sparar både miljön och plånboken genom att inte lägga ett nytt om det inte behövs.

Golvslipning med proffsresultat

En golvslipning är ett känsligt moment, och det utförs bäst av den som är van att göra det. Det är svårt att manövrera en slipmaskin så att resultatet blir alldeles jämnt. När du anlitar en yrkesman kan du lita på att du får ett proffsresultat, och det besparar dig mycket besvär och bekymmer. Du behöver inte heller oroa dig för att få lägenheten full av slipdamm, för de moderna slipmaskinerna samlar in det direkt.
Du kan passa på att fixa väggar och tak när rummet ändå är tomt, och då får du en känsla av ett helt nytt rum. Det nyslipade golvet kommer att glänsa precis som du vill ha det, för det finns olika sorters ytfinish, både blanka och matta. Det är bra att byta fönster, för man får bra isolering och prestanda, men även ett nytt golv ger en förhöjd livskvalitet och trivsel hemma.